Tehnic Consulting

DELTA – Benzi pentru etansare / ventilare coame

By / Despre noi / Comments Off on DELTA – Benzi pentru etansare / ventilare coame

INAPOI

Rola pentru coame si pazii DELTA VENT ROLL ofera un nivel inalt de protectie impotriva zapezii, a ploii torentiale, a insectelor.

DELTA VENT ROLL prezinta o sectiune de aerisire, recomandata de standardul DIN 4108, partea 3.

Rola pentru coame si pazii, prevazuta cu fasii de aluminiu cu rezerva mare de intindere si rezistenta. Sectiunea centrala alcatuita din tesatura cu fibra de sticla, neinflamabila. Se recomanda pentru: invelitori cu tigle solzi , invelitori metalice standard , invelitori cu profilul inalt al tiglelor.

Proprietati

Materialul neinflamabil din tesatura cu fibra de sticla este foarte rezistent la rupere si are o mare stabilitate UV. Durabilitatea materialelor folosite garanteaza ca ventilatia este asigurata o periaoda indelungata. Rezistenta deosebita a sectiunii centrale a rolei asigura o protectie eficienta impotriva zapezii, a ploiii torentiale si impotriva insectelor. Datorita felului in care se monteaza DELTA VENT ROLL nu prezinta riscul acumularilor de apa.

Material

Pe marginea rolei exista fasii de aluminiu, sectiunea centrala este alcatuita din tesatura cu fibre de sticla, neinflamabila. Materialul adeziv este facut din butyl.

Aplicare

Suprafata trebuie sa fie uscata si curatata de praf. Se fixeaza un capat al benzii DELTA VENT ROLL, se inlatura fasia de separare, se preseaza benzile adezive pe margine si se acopera coama. Folosind si textul imprimat, banda DELTA VENT ROLL se poate ainia si fixa usor.

Informatii despre produs

INAPOI