Tehnic Consulting

Membrane cu crampoane care asigura protectia perfecta a peretilor de fundatie si drenarea eficienta

By / Despre noi / Comments Off on Membrane cu crampoane care asigura protectia perfecta a peretilor de fundatie si drenarea eficienta

INAPOI

DELTA-GEO-DRAIN QUATTRO

Sistem de protectie si drenaj pentru hidroizolatii verticale sensibile la presiune, conform standardelor DIN 18195 si DIN 4095.

Datorită designului special al crampoanelor, această membrană cu patru straturi are un grad ridicat de rezistenţă la presiune astfel încât orice tip de izolaţie este în mod sigur protejată de degradare. Capacitatea sa de drenare, care depăşeşte cerinţele normativelor, face din Delta Geo Drain Quattro o membrană potrivită pentru cazurile în care volumul apei din sol este semnificativ. Filmul microperforat permite apei care se scurge de pe faţadă să treacă în stratul de geotextil, lipit prin fuziune de acest film, o filtrează şi o drenează. Apa, indiferent din ce sursă este provenită, odată ajunsă în zona contactului dintre marginea membranei de protecţie şi perete, este drenată în siguranţă, chiar dacă nu este bine fixat capătul membranei. În felul acesta apa este permanent împiedicată să se acumuleze între hidroizolaţia bituminoasă si filmul de alunecare.

Material

Membrana de protectie si drenare cu crampoane din PE de inalta densitate, cu margine autoadeziva, film microperforat de alunecare din PE cu geotextil.

Aplicare

Datorita materialului in patru straturi DELTA GEO DRAIN QUATTRO poate fi montata intr-o singura etapa, ca un ansamblu complex, simplu si eficient fara excavari suplimentare. Este prevazuta cu o margine autoadeziva pentru imbinari perfect etanse.

Informatii despre produs

Informatii despre instalare

DELTA-TERRAXX

Sistem de protectie si drenaj pentru aplicatii orizontale, rezistente la presiune.

Proprietati

Membrana cu crampoane cu rol de drenaj. Geotextilul filtrant si rezistent la presiune impiedica imbacsirea (innamolirea) structurii cu crampoane. Materialul este virgin, poarta norma CE 0799-CPD-13 si este conform normei CE 13252. Delta TERRAXX este rezistenta la presiuni de pana la 400 kN/mp si poate fi instalata pana la adancimi de 10 m, chiar si in cazul acumularilor masive de apa. Membrana nu putrezeste si actioneaza si ca o membrana filtranta a gazelor metan si radon.

Material

Membrana de protectie si drenare cu crampoane din polietilena de inalta densitate si filtru drenant din polipropilena.

Aplicare

Fiind un material din 2 straturi, DELTA-TERRAXX se deruleaza din rola, fara a mai fi nevoie de schimbul de sol. Cu o latime de 2,4m membrana este perfecta pentru realizarea unui montaj rapid. Marginile autoadezive asigura o etansare perfecta si permanenta.

DELTA-DRAIN – Membrana de protectie si drenaj

Membrana de drenaj pentru protectia fundatiei, conforma standardului DIN 4095.

Proprietati

Structura cu crampoane pe ambele fete a membranei DELTA GEO DRAIN, prezinta un dublu avantaj. Pe de o parte crampoanele creaza canale de ventilare intre membrana si fundatie, si stratul de aer pastreaza zidul fundatiei permanent uscat, pe de alta parte crampoanele indreptate spre sol formeaza un strat de drenare care acopera intreaga suprafata. Geotextilul, dintr-un material special care nu putrezeste, filtreaza particulele fine de pamant, impiedicand structura de crampoane sa se colmateze si permitand apei sa se scurga in siguranta spre sistemul de drenaj.

Material

Membrana de protectie si drenaj cu crampoane din PE de inalta densitate si geotextil din PP. DELTA DRAIN indeplineste cerintele standardului EN 13252 si specificatiile CE 0799-CPD-13.

Aplicare

Pe langa faptul ca are o mare capacitate de drenare si protectie, DELTA DRAIN creaza un strat de aer in dreptul fundatiei care conduce apa in siguranta spre sitemul de drenaj si, daca este necesar, formeaza un strat de egalizare a presiunii vaporilor de apa. Capacitatea de drenare a acestei membrane ajunge la 1.5 l/s • m sub o presiune de 20 kN/m2. Membrana DELTA DRAIN poate fi instalata pana la adancimi de 5 m.

DELTA-MS

Proprietati

Datorită designului special al crampoanelor, această membrană cu patru straturi are un grad ridicat de rezistenţă la presiune astfel încât orice tip de izolaţie este în mod sigur protejată de degradare.

Capacitatea sa de drenare, care depăşeşte cerinţele normativelor, face din Delta Geo Drain Quattro o membrană potrivită pentru cazurile în care volumul apei din sol este semnificativ.

Filmul microperforat permite apei care se scurge de pe faţadă să treacă în stratul de geotextil, lipit prin fuziune de acest film, o filtrează şi o drenează.

Apa, indiferent din ce sursă este provenită, odată ajunsă în zona contactului dintre marginea membranei de protecţie şi perete, este drenată în siguranţă, chiar dacă nu este bine fixat capătul membranei.

În felul acesta apa este permanent împiedicată să se acumuleze între hidroizolaţia bituminoasă si filmul de alunecare.

Informatii despre produs

Informatii despre instalare

DELTA-MS 20 – Membrana pentru prevenirea infiltratiilor

Se foloseste ca membrana ce previne infiltratiile, cu aplicare verticala sau orizontala, ca si cofrag pierdut intre reazemul din beton torcretat, respectiv peretele mulat si peretele din beton al constructiei.

Proprietati

Cu o inaltime a crampoanelor de 20 mm, DELTA MS 20 asigura o mare capacitate de drenare si este extrem de durabila. In varianta DELTA MS 20 perforat, aceasta membrana este potrivita pentru terase verzi.

Material

Membrana de protectie si drenare cu crampoane din polietilena de inalta densitate si filtru drenant din polipropilena.

Aplicare

Ca si cofraj pierdut: DELTA-MS 20 poate fi utilizat, vertical sau orizontal, facand economii, intre reazemul din beton torcretat, respectiv peretele mulat si peretele de beton al constructiei.

Cand se aplica vertical: Apa aflata sub presiune la adancime se dreneaza catre exterior folosind DELTA-MS 20.

Informatii despre produs

Informatii despre instalare

DELTA-PT – Membrana pentru renovarea peretilor

Membrana cu crampoane cu rol de bariera impotriva umiditatii si suport pentru tencuiala, cu ventilatie posterioara, pentru restaurari de subsoluri umede si tuneluri. Se pot aplica placi de gips- carton sau ipsos.

Proprietati

Delta PT constituie o baza solida, impermeabila pentru tencuieli cu ipsos, mortar sau ciment. Placile de gips- carton se pot deasemenea atasa. Cu crampoanele de 8 mm inaltine, Delta PT creaza o zona de ventila intre peretele umed al pivnitei si tencuiala. Umezeala se poate retrage prin fantele de aerisire de la pardoseala si tavane, finisajul ramanand permanent uscat.

Material

Polietilena de inalta densitate transparenta.

Aplicare

DELTA-PT se monteaza pe verticala prin suprapunere si se fixeaza cu dibluri la distante de 30 cm de peretele pivnitei. Un slit de ventilatie de cel putin 10 mm trebuie lasat langa pardoseala, respectiv tavan, pentru a asiguta o buna ventilatie posterioara.

Informatii despre produs

Informatii despre instalare

INAPOI