Tehnic Consulting

DELTA – Solutii eficiente pentru aplicare orizontala si fundatii

By / Despre noi / Comments Off on DELTA – Solutii eficiente pentru aplicare orizontala si fundatii

INAPOI

Exista o multime de situatii care impun aplicarea orizontala, iar game de membrane DELTA ofera mereu solutii pentru protectie, drenaj.

DELTA-TERRAXX – Aplicare orizontala

Sistem de protectie si drenaj pentru aplicatii orizontale, rezistente la presiune.

Proprietati

Membrana cu crampoane cu rol de drenaj. Geotextilul filtrant si rezistent la presiune impiedica imbacsirea (innamolirea) structurii cu crampoane. Materialul este virgin, poarta norma CE 0799-CPD-13 si este conform normei CE 13252. Delta TERRAXX este rezistenta la presiuni de pana la 400 kN/mp si poate fi instalata pana la adancimi de 10 m, chiar si in cazul acumularilor masive de apa. Membrana nu putrezeste si actioneaza si ca o membrana filtranta a gazelor metan si radon.

Material

Membrana cu crampoane din polietilena de inalta densitate si filtru drenant din polipropilena.

Aplicare

Fiind un material din 2 straturi, DELTA-TERRAXX se deruleaza din rola, fara a mai fi nevoie de schimbul de sol. Cu o latime de 2,4m membrana este perfecta pentru realizarea unui montaj rapid. Marginile autoadezive asigura o etansare perfecta si permanenta.

Informatii despre produs

Ghid tehnic

DELTA-MS – Sistem alternativ betonului de egalizare

Cu rol de strat de egalizare sub placile de beton.

Proprietati

Atunci cand se foloseste Delta MS ca strat de egalizare, avantajele sunt urmatoarele: rezistenta la compresiune ridicata, timp de instalare minim, nu exista costuri suplimentare, nu se excaveaza suplimentar, nu se asteapta suplimentar, protectie suplimentara impotriva umiditatii din sol, iar pierderile de apa si ciment sunt impiedicate. Delta MS rezista la atacul acizilor, uleiurilor sau solventilor. Structura ferma si rigida permite membranei cu crampoane sa preia fara probleme greutatea oamenilor si a utilajelor.

Material

Membrana de protectie cu crampoane din polietilena de inalta densitate.

Aplicare

Folosita pe post de strat de egalizare, DELTA-MS aduce avantaje cruciale: instalare rapida, nu necesita echipament suplimentar, nu necesita excavare suplimentara.

Informatii despre produs

Informatii despre instalare

DELTA-FLORAXX – Pentru aplicatii “Terasa Verde”

Prin capacitatea sa mare de drenare si protectie membrana DELTA FLORAXX indeplineste toate cerintele pentru folosire in cazul teraselor verzi.

INAPOI