Tehnic Consulting

Ferestre de mansarda

By / Acoperisuri / Comments Off on Ferestre de mansarda

Nimic nu se poate compara cu sentimentul de a păși într-o mansardă cu ferestre VELUX care lasă lumina naturală să pătrundă, transformând toate colțurile întunecoase. Folosind mai multe ferestre de mansardă VELUX, veți crea un spațiu minunat cu orice buget, lumina făcând diferența.

Se știe că podurile neutilizate sunt de regulă insuficient izolate. Odată cu renovarea podului, atât pereții cât și învelitoarea vor necesita o izolare corespunzătoare. Reabilitarea termică a podului rezolvă deci problema pierderilor de căldură prin acoperiș, ceea ce duce la diminuarea facturii la încălzire în timpul iernii pentru întreaga casă. În plus, veți beneficia de o temperatură optimă în mansardă și pe perioada verii.

VELUX este o companie internaţională înfiinţată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, ce dorea să asigure lumină naturală, aer proaspăt şi calitate vieţii oamenilor. În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume.

Expuse soarelui puternic, ploii, vântului, zăpezii, frigului, ferestrele de mansardă rezistă multor intemperii. Pentru producerea acestora este necesară o concepţie unitară, precum şi o tehnologie mult mai dezvoltată decât pentru producerea ferestrelor verticale. De peste 65 de ani grupul VELUX fabrică produse de cea mai bună calitate, îmbinând inovativ funcţionalitatea cu designul modern, oferind o siguranţă deplină şi o finisare perfectă. Caracteristicile produselor vă ajută să vă bucuraţi de multă lumină naturală, aer proaspăt si privelişti minunate – toate pentru un mediu perfect în casa dumneavoastră.

VELUX vă oferă şi cele mai bune soluţii automatizate. Cu doar o atingere de buton, puteţi acţiona toate ferestrele şi accesoriile. Conceptul inteligent vă permite să vă salvaţi setarile personale, pentru o operare mai uşoară.


Vezi mai multe modele si culori in brosurile VELUX:

 

Ghid de renovare

Idei de transformare a podului într-un spaţiu de locuit atractiv

 

Catalog de produse VELUX

Modele fixe și electrice, culori, idei de amenajare a mansardei.