Tehnic Consulting

icon3

EXPERIENTA IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR

icon2

MATERIALE DE CALITATE

icon5

PROFESIONALISM SI VIABILITATE

icon4

DEOSEBITA ATENTIE PENTRU CLIENTI

Serviciile oferite

Cu o experienta de necontestat
izolatie

Izolatii termice

Materialul izolant produs din hârtie din fibre de celuloza, 100% natural şi reciclabil, izolează perfect pe durata anului, reducând considerabil costurile pentru încălzire iarna şi racire vara: pana la 80% economie la consumul de energie.

gerard

Acoperisuri

Țiglele Gerard arată bine, durează mult și sunt sigure în orice mediu. Pot adăuga stil și siguranță oricărei case sau clădiri comerciale. Au o calitate superioară, iar acoperirea de piatră naturala intensifică frumuseţea produsului

doxar

CASE DE LEMN DOXAR

Case prefabricate realizate in proportie de 80-90% in fabrica. Avantajele sunt timpul de executie mai scurt, costuri mici de executie; si calitatea lucrarilor net superioara datorate executiei in hala, in conditii optime, sub stricta supraveghere.

velux2

Ferestre de mansarda

Grupul VELUX fabrică produse de cea mai bună calitate, îmbinând funcţionalitatea cu designul, oferind o siguranţă deplină şi o finisare perfectă. Produsele vă ajută să vă bucuraţi de multă lumină naturală, aer proaspăt si privelişti minunate.

consultanta

Consultanta tehnica

Oferim consultanta personalizata fiecarui client, deoarece si probleme intampinate sunt diferite. Instalarea materialelor este foarte importanta, de aceea asistenta tehnica din partea specialistilor nostri va scuteste de eventualele neplaceri.

design

Design

Fiecare spatiu, fiecare colt al casei este un mic univers si reflecta o parte din modul de viata si personalitatea noastra. Important e sa stim ce si cum sa alegem din multitudinea de oferte existente in materie de design.

Ce spun clientii

mansarda

Virgil Cozma

Iasi, jud Iasi

Am apelat la firma Tehnic Consulting pentru izolarea termica a casei mele. Serviciile au fost de cea mai buna calitate , raportul calitate-pret excelent; eu si sotia mea suntem incantati de felul in care s-a desfasurat acest proiect. Sigur vom colabora si in viitor!