Tehnic Consulting

Izolatie celulozica

By / Izolatii termice / Comments Off on Izolatie celulozica

Materialul de izolatie celulozica este un material performant, produs în Austria, din fibre de celuloza, 100% natural şi reciclabil, fiind utilizat în SUA din anii 1928, când a fost concepută şi prima maşină de suflat.

Atât pentru construcţiile noi cât şi pentru renovarea clădirilor vechi materialul izolator celulozic aplicat prin injectare sub presiune s-a impus de mai multe decenii în practică.

Materialul izolant produs din hârtie  izolează perfect atât pe durata anotimpului cald cât şi a anotimpului rece, reducând astfel considerabil costurile pentru încălzire iarna şi pentru instalaţia de climatizare vara:  pana la 80% economie la consumul de energie pentru incalzire si climatizare.

Un numar semnificativ de familii de pe intreg continentul european se bucura de avantajele alegerii marcii Ansonia:
  • Produse si servicii in acord cu normele de respectare a mediului ambient
  • Raport excelent calitate / pret
  • Confort cu mult superior celui oferit de variantele clasice folosite in constructii
  • Materiale de constructie cu proprietati naturale benefice sanatatii
  • Economie la nivel energetic si confort termic sporit
  • Servicii personalizate (consultanta, executie, etc)

Cele mai frecvente locuri de utilizare sunt:

  • Acoperişul;
  • Pereţii exteriori şi interiori;
  • Tavanele de la ultimul nivel

Atât pentru construcţiile noi cât şi pentru renovarea clădirilor vechi materialul izolant MATERIALUL DE IZOLATIE CELULOZICA aplicat prin suflare s-a impus de mai multe decenii în practică.

Un domeniu special de utilizare este aplicarea prin suflare a materialului izolant la pereţii din partea interioară a camerelor (chiar la zidărie sau beton), tavane, (ex. tavanul beciului) şi la acoperişuri.Aici se aplică cel mai frecvent un strat de la 30 până la 60 mm.

[box]Pentru mai multe detalii despre izolarea celulozica a acoperisului, peretilor si pardoselii puteti accesa brosura aici. [/box]

Sistemul de izolare celulozica reduce mult costurile de energie!

Materialul izolant din fibre de celuloză dispune de o multitudine de caracteristici esenţiale pentru produsele izolante, care fac posibilă o izolaţie eficientă pentru reducerea costurilor de energie prin respectarea condiţiilor ecologice. Se caracterizează prin faptul că izolează perfect atât pe durata anotimpului cald cât şi a anotimpului rece, reducând astfel considerabil costurile pentru încălzire iarna şi pentru instalaţia de climatizare vara. Aceasta face posibil ca proprietarii de case să obţină un confort mai mare şi facturi de energie cu valori mult reduse.