Tehnic Consulting

Membrane (folie anticondens, folie de difuzie redusa) pentru acoperisuri inclinate

By / Despre noi / Comments Off on Membrane (folie anticondens, folie de difuzie redusa) pentru acoperisuri inclinate

INAPOI

DELTA-MAXX TITAN – Folie anticondens

Folie anticondens, cu grad mare de reflexie, permeabila la vapori, etansa impotriva ploii si vantului care isi pastreaza eficient functia de protectie atat vara cat si iarna. Poate fi folosita si la acoperisurile cu astereala si la cele fara astereala.
Proprietati
Membrana de subacoperire DELTA MAXX TITAN impiedica transmiterea caldurii pe timp de vara, datorita suprafetei acoperita cu o pelicula de titan, ceea ce ii confera un grad mare de reflexie (pana la 50%): aerul cald, reflectat de suprafata metalizata, este evacuat spre exterior. In timpul verii confortul din mansarda este semnificativ sporit, fata de solutiile oferite de alte membrane de subacoperire (temperatura sub acoperisurile protejate cu MAXX TITAN este cu aproximativ 2°C mai mica). Patrunderea aerului rece este limitata in timpul iernii datorita marginilor autoadezive, care sigileaza perfect imbinarile si constituie o bariera impotriva vantului. In felul acesta schimbul de aer este redus cu aprox. 30% iar consumul de enrgie folosita pentru incalzire poate fi redus cu pana la 9%.
Material
Patura drenanta din poliester netesut cu strat de acoperire din poliuretan deschis la difuziune, impermeabila, acoperita cu o pelicula de titan. DELTA MAXX TITAN are si margine autoadeziva.
Informatii despre produs

Informatii despre instalare

DELTA-MAXX PLUS – Folie anticondens

Folie anticondens cu margine autoadeziva. Pentru acoperisuri inclinate neventilate. De aseamenea, potrivita ca membrana de separatie.

Proprietati

O rata de circulatie a aerului cu pana la 30% mai mica si o economie cu pana la 9% din energia necesara incalzirii. Izolatia este protejata de factorii externi, in special de forta vantului. Delta Maxx Plus are certificare DIN ISO 9001. Se monteaza usor datorita marginii autoadezive si materialului, netesut / netezit de pe fata inferioara. Caroiajul in relief de pe fata superioara reprezinta un ajutor pentru taierea precisa. Pe margini, o pelicula de aproximativ 5 mm actioneaza impotriva umezeala care ar putea sa patrunda la imbinari. Delta Maxx are o mare rezistenta la rupere, o mare rezistenta si reprezinta o suprafata sigura in cazul pasirii accidentale in afara sipcilor. Conform certificarii DIN 68800-2, nu este necesara o tratare chimica a lemnului care face parte din structura acoperisului. Calitatile acestei membrane au fost testate si au creat incredere in cei 15 de ani de cand produsul a fost lansat. Indeplineste criteriile de siguranta impuse de normele din Germania.

Material

Film cu performante superioare realizat dintr-un film de polietilena speciala.

DELTA-MAXX – Folie anticondens

Un mare succes pe piata europeana a acoperisurilor. Folie anticondens pentru acoperisuri permeabila la vapori, protejeaza chiar si in conditii extreme.

Proprietati

Chiar si in conditii extreme, stratul de stocare a umiditatii de pe reversul membranei, se incarca de vapori care ulterior sunt elimitati treptat. Cu o valoare Sd de aproximativ 0,15 m, este asigurata cu certitudine dispersarea umiditatii din mediul ambient. Suprafata inferioara a geotextilului este netezita pentru o instalare mai usoara. Caroiajul in relief de pe fata superioara reprezinta un ajutor pentru taierea precisa. Pe margini, o pelicula de aproximativ 5 mm actioneaza impotriva umelelii care ar putea sa patrunda la imbinari. Calitatile acestei membrane au fost dovedite si au inspirat incredere in cei 15 de ani de cand produsul a fost lansat pe piata. Indeplineste criteriile de siguranta impuse de normele din Germania.

Material

Patura drenanta din poliesteri cu rezistenta de rupere ridicata, cu strat de acoperire din poliuretan deschis la difuziune.

Informatii despre produs

Informatii despre instalare

DELTA-VENT N PLUS / DELTA-VENT N – Folie anticondens

Membrana cu trei straturi, permeabila la vapori, potrivita pentru acoperisurile inclinate. Varianta Delta Vent N Plus are o margine autoadeziva.

Proprietati

Avand o semnificativa permeabilitate la vapori, Delta Vent N absoarbe cantitati considerabile de umezeala din spatiul de sub invelitoare si ii permite sa fie eliminata in siguranta. Dinspre exterior, Delta Vent N protejeaza in mod eficient termoizolatia de ploaie si zapada viscolita.

Material

Folie anticondens cu 3 straturi, pentru acoperis cu panta mare, intr-o combinatie de folii PP – patura drenanta de fibre textile.

Informatii despre produs

Informatii despre instalare

DELTA-VENT S PLUS / DELTA-VENT S – Folie anticondens

Membrana permeabila la vapori pentru acoperisuri cu panta, perfect izolate. Potrivite, de asemenea, pentru acoperisuri cu astereala. Varianta Delta Vent S Plus are integrata o margine adeziva care asigura protectie la vant.

Proprietati

Cu o mare permeabilitate la vapori (are o valoare Sd de aprox. 0,02 m) Delta Vent S / Delta Vent S Plus absoarbe umezeala remanenta de sub tigla si ii asigura o eliminare sigura.

Material

Folie anticondens pentru acoperis abrupt cu componenta din 3 straturi dintr-o combinatie de folii PP – tesatura de fibre.

Informatii despre produs

Informatii despre instalare

DELTA-FOXX PLUS / DELTA-FOXX – Folie anticondens

Folie anticondens permeabila la vapori pentru acoperisuri. In combinatie cu alte elemente ale sistemului Delta, indeplineste cerintele constructiei de invelitori ale standardelor germane de profil. Varianta Delta Foxx Plus are o margine adeziva care asigura protectie la vant.

Proprietati

La acoperisurile perfect izolate cu astereala, Delta Foxx / Delta Foxx Plus, cu o valoare Sd de aproximativ 0,02 m, absoarbe sigur umezeala remanenta. Termoizolatia ramane permanent uscata si isi poate indeplini perfect functia.

Material

Patura drenanta speciala din PE cu strat de dispersie, deschis la difuzie, impermeabil la apa.

Informatii despre produs

Informatii despre instalare

DELTA-DRAGOFOL – Folie de difuzie redusa

DRAGOFOL este o Folie de difuzie redusa, din polietilena intarita cu armatura sub forma de retea. Prezinta o rezistenta mare la rupere, este durabila, greu inflamabila si se poate fixa direct de capriori prin capsarea armaturii.

Proprietati

Membrana pentru toate acoperisurile inclinate, care ofera protectie optima impotriva ploii, prafului si zapezii viscolite. Desi impermeabila, eficienta impotriva eliminarii vaporilor. Varianta Delta Fol PVG Plus, cu marginea autoadeziva, este ideala pentru folosirea peste cu asterea.

Material

Folie de PE intarita cu armatura, cu microperforatie.

Informatii despre produs

Informatii despre instalare

DELTA-FOL PVG PLUS / DELTA-FOL PVG – Folie de difuzie redusa

Folie de difuzie redusa pentru acoperisuri inclinate, ventilate, cu astereala.

Proprietati

Membrana pentru toate acoperisurile inclinate, care ofera protectie optima impotriva ploii, prafului si zapezii viscolite. Desi impermeabila, eficienta impotriva eliminarii vaporilor. Varianta Delta Fol PVG Plus, cu marginea autoadeziva, este ideala pentru folosirea peste cu asterea.

Material

Paturi drenante textile combinate cu un strat intermediar impermeabil.

Informatii despre produs

Informatii despre instalare

DELTA-FOL SPF – Folie de difuzie redusa

Folie de difuzie redusa, cu o sporita rezistenta la rupere, potrivita pentru acoperisurile inclinate ventilate.

Proprietati

Are o rezistenta la rupere de aprox. 450 N/5 cm, atat pe lungime cat si pe latimea membranei. Nu se deterioreaza daca in timpul instalarii este calcata accidental. Perforatii fine permit trecerea umezelii, ceea ce asigura protectia termoizolatiei.

Material

Membrana ranforsata, prevazuta cu un film de polietilena perforata.

INAPOI