Tehnic Consulting

Protectie imediata cu efect de durata

By / Despre noi / Comments Off on Protectie imediata cu efect de durata

INAPOI

O hidroizolare eficienta trebuie sa aiba efect imediat, sa asigure o protectie sigura si pemanenta. Gama de produse DELTA pentru etansare si izolare indeplineste toate aceste cerinte, la inalte standarde.

DELTA-THENE – Membrana hidroizolanta

Hidroizolatie verticala si orizontala pentru subsoluri, balcoane, terase sau pereti supusi umezelii.

Proprietati

Potrivita pentru orice suprafete si conditii. Pentru exterior: solutie pentru combaterea umezelii din sol si actiunea apei (daca nu exercita presiune). Pentru interior: solutie pentru combaterea umezelii capilare. Hidroizolatie autoadeziva (cu lipire la rece) asigura o etansare sigura a suprafetelor verticale sau orizontale, acoperind toate fisurile. Membrana hidroizolanta este flexibila si asigura imediat dupa aplicare perfecta etanseitate fata de apa din sol si ploiele torentiale. Filmul special de PE de inalta densitate de pe suprafata sa asigura pe termen lung o hidroizolare de inalta calitate.

Material

O combinatie speciala dintr-un film de PE de inalta densitate si un strat de etansare autoadeziv din cauciuc bituminos.

Aplicare

DELTA THENE se aplica printr-o simpla “tapitare”. Nu exista variatii de grosime de-a lungul membranei, DELTA THENE are o ogrosime uniforma, predefinita de 1,5 mm. Suprafata caroiata permite taieri si ajustari precise si, in combinatie cu grundul rezistent la rece DELTA THENE poate fi montata pana la temeperaturi de – 50 °C.

Informatii despre produs

INAPOI