Tehnic Consulting

Case de lemn si prefabricate Doxar

In 1999 incepe productia de case pentru gradina, produs destinat exclusiv pentru piata din Germania. Din 2001, datorita retehnologizarii s-a obtinut o crestere a capacitatii de productie precum si o diversificare a acesteia, realizand case de dimensiuni mai mari., case de vacanta, case de locuit precum si alte constructii din lemn: foisoare, garaje, terase acoperite, adaposturi pentru animale, etc.

In anul 2002 a fost achizitionata o linie specializata pentru productia de tamplarie din lemn stratificat, OKOMA-GERMANIA. Produce m ferestre si usi din lemn stratificat atat pentru echiparea caselor destinate exportului cat si pentru clientii interni.
Din 2004 am inceput productia de case panelizate pe structura din lemn. Avand in vedere lipsa standardelor pentru aceste constructii, societatea noastra a devenit membru al Asociatiei romane pentru promovarea constructiilor de locuinte cu tehnologii rapide de executie – APROCOR, toate constructiile pe care le realizam avand la baza standardele elaborate de acest organism.

In anul 2006 DOXAR GRUP a obtinut certificarea in managementul calitatii conform standardului ISO 9001:2000, protectiei mediului conform standardului ISO 14001:2005 si managementul sanatatii si securitatii ocupationale conform standardului OHSAS 18001:1999 9001:2000.
In prezent colectivul DOXAR GRUP este format din 68 de persoane cu o medie de varsta de 27 ani, ceea ce ne face sa fim optimisti in ceea ce priveste abordarea viitorului si a exigentelor europene.

De ce case din lemn DOXAR GRUP ?

* pentru ca ne recomanda experienta si calitatea produselor
* pentru ca ne recomanda un numar mare de clienti
* pentru ca am investit sa stim si stim sa facem bine
* pentru ca vrem si facem tot posibilul sa avem clienti multumiti

 
 

Tehnologia de fabricatie a caselor din lemn

Incepand din noiembrie 2007 ca noutate absoluta in Romania , DOXAR GRUP produce case prefabricate realizate in proportie de 80-90% in fabrica. Acestea se realizeaza prin punerea in functiune a liniei de productie pentru componente de dimensiuni mari (pereti) echipate complet din fabrica (pentru cunoscatori Holztafelbau, Fertighause).

 
 

AVANTAJELE REALIZARII IN FABRICA A PERETILOR DIN LEMN:

* timp de executie mai scurt generand costuri mai mici de executie;
* calitatea lucrarilor net superioara datorate executiei in hala, in conditii optime, sub stricta supraveghere a departamentului de control al calitatii, evitandu-se in mare parte munca pe santier cu neajunsurile caracteristice (intemperii, lucrari la inaltime pentru pereti, planseu, acoperis, etc.);
* montajul casei inclusive folia de protectie pentru acoperis se realizeaza in 12-14 ore astfel eliminandu-se pentru beneficiar al stresului generat de prezenta pe santier;

1. Fundatia fara nimic montat in dimineata zilei de 14 noiembrie 2007, orele 10.09;
2. Se monteaza primul perete pe fundatie, orele 10.47;
3. Se monteaza planseul peste parter, orele 15.08;
4. Se finalizeaza montajul planseului peste parter orele 15.19;
5. Se monteaza primul perete de la etaj, orele 15.36;
6. Se monteaza grinzile de acoperis si acoperisul, orele 17.54

Timpul de predare la cheie este de 30-45 zile de la data inceperii montajului.

Panourile vor avea dimensiunea unui perete intreg (maxim 12 metri liniari) si vor pleca din fabrica avand structura completa (structura de lemn impregnata, placata cu OSB la exterior, izolata cu vata minerala si cu termosistem), usile si ferestrele montate.

Nu am neglijat nici productia de case din lemn masiv, imbinate prin chertare. A intrat deja in functiune linia de productie cu comanda numerica BURMEK, linie cu productivitate si precizie ridicata.
Venim astfel in intampinarea clientilor care isi doresc case cu aspect preponderent rustic, de o calitate deosebita cu imbinari perfecte care se mentin in timp.