Tehnic Consulting

Izolatii termice celulozice

Materialul de izolatie celulozica este un material performant, produs în Austria, din fibre de celuloza, 100% natural şi reciclabil, fiind utilizat în SUA din anii 1928, când a fost concepută şi prima maşină de suflat.

Atât pentru construcţiile noi cât şi pentru renovarea clădirilor vechi materialul izolator celulozic aplicat prin injectare sub presiune s-a impus de mai multe decenii în practică. Cele mai frecvente locuri de utilizare sunt: acoperişul; pereţii exteriori şi interiori; tavanele de la ultimul nivel.

Materialul izolant produs din hârtie  izolează perfect atât pe durata anotimpului cald cât şi a anotimpului rece, reducând astfel considerabil costurile pentru încălzire iarna şi pentru instalaţia de climatizare vara:  pana la 80% economie la consumul de energie pentru incalzire si climatizare.

Un numar semnificativ de familii de pe intreg continentul european se bucura de avantajele alegerii izolatiei celulozice:

Produse si servicii in acord cu normele de respectare a mediului ambient

Raport excelent calitate / pret

Confort cu mult superior celui oferit de variantele clasice folosite in constructii

Materiale de constructie cu proprietati naturale benefice sanatatii

Servicii personalizate (consultanta, executie, etc)

 
 

Un domeniu special de utilizare este aplicarea prin suflare a materialului izolant la pereţii din partea interioară a camerelor (chiar la zidărie sau beton), tavane, (ex. tavanul beciului) şi la acoperişuri.Aici se aplică cel mai frecvent un strat de la 30 până la 60 mm.

Materialul izolant din fibre de celuloză dispune de o multitudine de caracteristici esenţiale pentru produsele izolante, care fac posibilă o izolaţie eficientă pentru reducerea costurilor de energie prin respectarea condiţiilor ecologice. Se caracterizează prin faptul că izolează perfect atât pe durata anotimpului cald cât şi a anotimpului rece, reducând astfel considerabil costurile pentru încălzire iarna şi pentru instalaţia de climatizare vara. Aceasta face posibil ca proprietarii de case să obţină un confort mai mare şi facturi de energie cu valori mult reduse.

 

Vezi dacă izolația celulozică este potrivită pentru casa ta

DORESC OFERTA DE PRET