Tehnic Consulting

Tigla Gerard Heritage

Alege tigla metalica Gerard Heritage, care imbina profilul clasic al tiglei traditionale cu durabilitatea si greutatea redusa a tiglei metalice.

În țiglele Gerard Heritage se regăsesc mai mult de 50 de ani de cercetare și dezvoltare. Modulul Gerard Heritage este format prin presarea în oțel a 7 ondule orizontale. Fiecare modul este profilat așa încât să se formeze o suprapunere extrem de puternică iar interconectarea modulelor este estetică.

Detalii tehnice

Proprietățile combinate a trei metale

Modulele Gerard profilate din oțel încep cu rezistența oțelului din Noua Zeelandă, acoperit pe ambele fețe cu un strat protector de aluminiu-zinc (Zincalume®). Acest aliaj puternic combină protecția zincului, folosit la galvanizare, cu bariera protectoare naturală a aluminiului. În aproape orice mediu, modulele Gerard profilate din oțel oferă performanță superioară și o durată de viață semnificativ mai mare decât acoperișurile galvanizate.

Rezistenta la foc, zapada si inghet

Soluția rezistentă la foc de la Gerard Roofing – Un acoperiș trebuie să fie neinflamabil pentru a preveni răspândirea tăciunilor încinşi de la focurile exterioare. Expuse la zăpadă, ger sau gheață, tiglele Gerard nu suferă degradări nici la nivelul stratului de piatră și nici a substratului de Zincalume®. Acoperirea de piatră naturală reține zăpada pe acoperiș până când aceasta se topește în mod natural, eliminând pericolul alunecărilor de zăpadă.

Ventilare

Acoperișul Gerard este proiectat ca un sistem ventilat, cu spațiu deschis pentru ventilare la ambele capete. Este necesar să fie creat un spațiu de ventilare deasupra foliei anticondens, de la streașină până la coamă. Acest lucru se realizează folosind contrașipcă fixată pe căpriori.


paletar-button