Tehnic Consulting

Tigla Gerard Shake

Aspectul natural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul Gerard Shake, incorporand caracteristici pentru instalare usoara si acoperire cu piatra naturala.

Coloniștii europeni care au emigrat în America în secolele XVII – XVIII au adus cu ei tradițiile engleze, olandeze, franceze și germane în acoperișuri și au recreat aceste stiluri din lemn, care se găseau din belșug. Cedrul era spart cu toporul pentru a crea șindrile. Estetica naturală a acoperișurilor cu șindrilă a fost reinventată în Gerard Shake, încorporând un montaj rapid.

Detalii tehnice

Proprietățile combinate a trei metale

Modulele Gerard profilate din oțel încep cu rezistența oțelului din Noua Zeelandă, acoperit pe ambele fețe cu un strat protector de aluminiu-zinc (Zincalume®). Acest aliaj puternic combină protecția zincului, folosit la galvanizare, cu bariera protectoare naturală a aluminiului. În aproape orice mediu, modulele Gerard profilate din oțel oferă performanță superioară și o durată de viață semnificativ mai mare decât acoperișurile galvanizate.

Rezistenta la foc, zapada si inghet

Soluția rezistentă la foc de la Gerard Roofing – Un acoperiș trebuie să fie neinflamabil pentru a preveni răspândirea tăciunilor încinşi de la focurile exterioare. Expuse la zăpadă, ger sau gheață, tiglele Gerard nu suferă degradări nici la nivelul stratului de piatră și nici a substratului de Zincalume®. Acoperirea de piatră naturală reține zăpada pe acoperiș până când aceasta se topește în mod natural, eliminând pericolul alunecărilor de zăpadă.

Ventilare

Acoperișul Gerard este proiectat ca un sistem ventilat, cu spațiu deschis pentru ventilare la ambele capete. Este necesar să fie creat un spațiu de ventilare deasupra foliei anticondens, de la streașină până la coamă. Acest lucru se realizează folosind contrașipcă fixată pe căpriori.


paletar-button