Tehnic Consulting

Tamplarie PVC – VEKA

By / Colaboratori / Comments Off on Tamplarie PVC – VEKA

Tamplarie PVC – VEKA : Fatade

Printr-o distributie unica a produselor, VEKA ofera o redefinire a termenului de “contemporan”.

Gama de produse si accesorii întâlneste necesitatea cerintelor actuale de comunicare vizuala, decorare si a altor aplicatii pentru care imaginatia, inovatia si ingenuozitatea reprezinta principalele reguli.

Prin aceste produse, VEKA va propune o alta dimensiune a eficientei si reprezentarii identitatii.

Însotite de ranforsari si cuplaje de rigidizare atât în plan vertical, cât si orizontal, fatadele confera constructiei soliditate, robustete si rafinament de neegalat.

Pentru a putea realiza constructii de tip filigran pe suprafete vitrate mari, sistemele de fatade VEKA ofera o completare ideala a gamei de sisteme pentru ferestre.

Tamplarie PVC – VEKA : Ferestre

Prin definitie, fereastra reprezinta o deschizatura lasata în peretii unei cladiri, în cazul nostru, care permite trecerea luminii si, daca nu este închisa, a aerului sau a sunetului.

Prin VEKA, ferestrele capata noi dimensiuni: devenim proprii designeri când vine vorba de forme si culori, ne permitem sa luam decizii cu privire la personalitatea spatiului pe care îl decoram si ne modelam propriul stil de viata. Profilele VEKA se îmbina perfect de la traditional la modern, de la rustic la elegant, de la stilat la practic.

Si asta datorita gamei largi de peste 1.600 de produse.

Acestea nu trebuie vopsite, având o suprafata neteda ce permite o curatare usoara si rapida. Sistemele de ferestre din profile VEKA exclusiv clasa A sunt foarte stabile si asigura izolare termica, fonica si antiefractie eficienta prin garnituri, geamuri si feronerie speciala

Tamplarie PVC – VEKA : Obloane

VEKA va consiliaza în orice problema legata de solutii pentru ferestre. Puteti conta pe calitatea certificata a sistemelor de ferestre inovatoare VEKA, leaderul mondial în domeniul ferestrelor. Pâna în prezent, în întreaga lume s-au fabricat peste 100 de milioane de Obloanele exterioare VEKA ofera o gama larga de avantaje pe lânga functia principala de umbrire – asigura protectie împotriva zgomotului de afara, creeaza o izolatie termica suplimentara, protejeaza fereastra de intemperii, serveste ca protectie împotriva privirilor curioase si au un rol important în prevenirea efractiunilor.

Obloanele VEKA ofera protectie împotriva luminii puternice sau a vremii nefavorabile. Este o metoda traditionala de umbrire, ce conduce la un interior confortabil si prietenos si se îmbina armonios cu structura fatadelor. Datorita pozitionarii în exteriorul ferestrei, acestea reflecta razele soarelui înainte de a ajunge la fereastra, perna de aer dintre oblon si fereastra având un rol izolator. Constructia solida si rezistenta ofera protectie împotriva efractiei, ca prima bariera înainte de a ajunge la fereastra.

Sistemele de obloane ofera multiple posibilitati de decorare. Se pot produce în diverse forme, de la dreptunghiulare pâna la rotunde. Din punct de vedere al culorilor acestea sunt prezente într-o paleta larga. Obloanele VEKA cu lamele mobile pot ajusta lumina care patrunde în camera. Materialele din care sunt realizate – PVC – îsi pastreaza proprietatile în timp. Pentru un plus de siguranta, obloanele pot fi întarite din interior cu armatura metalica.

Tamplarie PVC – VEKA :Rulouri

Rulourile exterioare VEKA ofera o gama larga de avantaje pe lânga functia principala de umbrire – asigura protectie împotriva zgomotului de afara, creeaza o izolatie termica suplimentara, protejeaza fereastra de intemperii.

Serveste ca protectie împotriva privirilor curioase si au un rol important în prevenirea efractiunilor.

Rulourile VEKA ofera posibilitatea de alegere a luminozitatii în trepte, iar variantele diferite de activare garanteaza usurinta în utilizare.

Rulourile au latimi diferite si reprezinta o solutie pentru fiecare fereastra, atât din punct de vedere functional, cât si optic, având diferite culori pentru compartimentul de strângere al rulourilor.

Pot fi operate si prin programare si teleghidare.

Tamplarie PVC – VEKA : Usi culisante cu ridicare

Ca întotdeauna, pornind de la ceea ce isi doresc proprietarii, dar si arhitectii, VEKA a creat sistemele de usi culisante care se adapteaza perfect la orice dimensiuni, într-o gama completa – usi culisante cu ridicare, usi culisante în plan paralel si usi culisante pliante. La acestea, se adauga si variata paleta cromatica VEKA, cu folieri în peste 30 de culori si imitatii de lemn, ce pot fi adaptate cu usurinta oricarei cerinte arhitecturale.

Usa culisanta cu ridicare, vârful de lance al sistemelor de usi VEKA, este folosita în principal în cazul usilor cu deschideri mari, de minim 3 metri latime si 2,3 metri înaltime. Practic, dimensiunile mari ale usii impun un sistem ce trebuie sa sustina în mod separat fiecare modul al usii. Astfel, VEKA a ales ca ambele module sa aibe propria sina de sustinere a miscarii, modulul ce se deschide fiind ridicat usor si abia apoi împins în lateral, culisând mereu corect si silentios.

Pentru un astfel de produs este necesar un profil deosebit de stabil, care poate suporta greutatea mult mai mare pe care o are usa, comparabil cu o fereastra obisnuita.

Tamplarie PVC – VEKA : Usi remorca

Cea mai simpla metoda de a reîmparti spatiul existent.

Sistemele de usi pliant culisante ( tip armonice ) VEKA satisfac pe deplin toate exigentele, fiind de o eleganta simpla, lipsita de elemente greoaie si având o eficienta de neegalat.

Reprezinta o alegere pe cât de interesanta pe atât de provocatoare. Datorita unui design particular si a prezentei deosebite se recomanda a fi folosite atât pentru a separa spatii în medii neconventionale, cât si pentru a realiza diverse forme si structuri.

Versatilitatea extraordinara permite satisfacerea oricaror exigente în materie de constructii.

Punctul forte al usilor tip armonica VEKA îl reprezinta rapiditatea instalarii, iar eficienta energetica este de necontestat, etanseitatea lor fiind rezolvata prin garnituri dispuse pe tot conturul usii.

Tamplarie PVC – VEKA : Usi rezidentiale

Profilele din PVC marca VEKA pentru usi rezidentiale ofera o gama larga de posibilitati de configurare si design, indiferent daca constructia este noua sau renovata. Datorita formelor si culorilor individuale, a gamei variate a ornamentelor, posibilitatile de amenajare sunt nelimitate. Pentru individualizare sistemele VEKA sunt disponibile si în varianta profilelor colorate, rezistente la raze UV si intemperii, indiferent de model.

Sistemele de usi VEKA îmbina materiale de prima calitate cu cea mai buna prelucrare – PVC rezistent la conditiile atmosferice, usor de curatat si care nu necesita vopsire ulterioara.

Constructia multicamerala a profilelor de usi VEKA asigura stabilitate si siguranta prin armaturile metalice de 3 mm îmbinate perfect la colturi cu ajutorul unor elemente de legatura sudate. Dotarea se face în functie de necesarul de siguranta, prin tehnici de blocare, armaturi de siguranta si glazurare antiefractie, sisteme electronice de blocare cu microcip etc.

Sistemele de usi VEKA protejeaza împotriva schimbarilor de clima prin calitatile de izolare termica si fonica, ajuta la economisirea energiei termice si diminuarea zgomotului din exterior si nu sunt daunatoare pentru mediul înconjurator.